Saturday 29 October 2016

Palju õnne, Liina!


Laulusõnad ütlevad, et täna on Liina sünnipäev ja seda ei juhtu igapäev. See juhtub nii umbes täpselt kord aastas. Ja nagu ma juba mainisin, täna on Liina tähtis päev. 

Üks õige kommuuni aukülaline nagu Liina seda on, tuleb loomulikult kommuuni koogi ja krõpsu ja veini ja muu hää-paremaga seda tähistama. Et meist ei jääks mulje kui muidukoogisööjatest, siis võtsime ennast kokku ning koormasime ta kingitustega üle. See oli küll kerge liialdus, aga ilusat ja kasulikku said Liina käed täis küll. Lisaks viis Liis meid välja sööma Tallikesse ja Pullikesse, kus nautisime suurepärast teenindust ning hiiglaslikke ja väga maitsvaid portsjone. 

Lõpetuseks viisime Liina geopeituma. See oli täiesti kogemata, aga tuli hiigelhästi välja. Üle pika aja tegime päkapikupüramiidi (tuntud ka kui "päti tegemine"). Tüüpiliselt käib see nii, et Liina on alumine päkapikk ja mina mina ronin üles, samal ajal Liina ägiseb all. Seekord sai Liina rõõmustada, kui Liis oma poolemeetrised kontsad alt võttis ja ise ülemine päkapikk oli. Kõik oli aga asjata, sest selgus, et täiesti vales kohas tegime tsirkust. Õnneks totaalses pimeduses geojumal tegi Liinale kingituse ning ta nägi kahtlast objekti. Sai veidi nalja, Liis sai video, saime ka nimed logiraamatusse ning lõpuks sain mina käeosavust aarde tagasiupitamisel näidata.

Nüüd istume kodus, mugime kooki ja naudime Eesti parimat Pavlovat. Kuna Liina tuli hommikul nagu Pipi, hea ja parem ehk kingitused teistele tema sünnipäeval, siis siitki Liinalt kõigile lugejatele üks kingitus (pikem lugu video kohta Kurna Oja 2 logis):


PALJU ÕNNE, LIINA! 

No comments:

Post a Comment